STALLING & TRANSPORT

Binnen- & buitenstalling / transport boten en trailers


Voor transport, bootstalling en trailerstalling bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gemakkelijk te bereiken zowel vanuit het centrum van Maastricht, als vanaf de snelweg. Ons bedrijf ligt nabij een openbare trailerhelling, namelijk de Ankerkade in de Beatrixhaven. Hier kunt u zelf uw boot te water laten/uit het water halen, of ervoor kiezen om dit door ons te laten doen.


U kunt uw boot- en/of trailer het gehele jaar door stallen op ons 4.000 m2 verharde buitenterrein in de Beatrixhaven te Maastricht, waar wij een ruime hoeveelheid trailerbare boten en trailers kwijt kunnen.

Wanneer u uw boot optimaal wilt beschermen tegen de weersinvloeden, kunt u kiezen voor onze overdekte stalling (let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reserveren noodzakelijk).

U kunt bij het stallen van uw boot gebruik maken van uw eigen trailer, maar u kunt er ook voor kiezen om de boot te stallen op een trailer of bok van ons. De stalling is uitsluitend bestemd voor recreatievaartuigen.Heeft u vragen of wilt u een aanvraag doen voor transport of stalling, neem dan contact met ons op. Dit kan zowel persoonlijk, door langs te komen in de winkel, of per mail/telefoon: 043-363 30 34.


Aansprakelijkheid: schade door vermissing, diefstal, brand etc. dient zelf verzekerd of voor eigen risico genomen te worden.


Aanvraag stalling en/of transport


 
 
 
 
 
 
Buitenstalling
Binnenstalling
 
 
 

Bootstalling:

Transport (boot in/uit water)

Trailerstalling (zonder boot)

Buitenstalling

Binnenstalling

Trailer-/ bokhuur

€ 10,- p/meter bootlengte

€ 20,- p/meter bootlengte

€ 35,-

Beatrixhaven, Maastricht

Binnen straal van 25 km

(start/ -eindlocatie: postcode 6222)

Buiten straal van 25 km

(start/ -eindlocatie: postcode 6222)

€ 60,-

€ 120,-

Op aanvraag

Per maand

€ 35,-

Tarieven


De hieronder weergegeven tarieven voor boot- en/of trailerstalling zijn incl. BTW per maand.