OVER ONS

Jachtwerf Snijders werd in 1927 opgericht door Harry Snijders sr., overgrootvader van de huidige eigenaar Tim Snijders, die de zaak nog altijd met veel plezier en toewijding runt.


Harry Snijders sr. is begonnen als botenbouwer van houten sloepen en richtte in 1927 zijn eigen bedrijf op in het Bassin te Maastricht. Hier groeide ook zijn zoon Pierre Snijders op.

'Pie' verhuisde de zaak van het Bassin naar de Markt en begon daar, samen met Harry Snijders jr. (vader van Tim), met de uitbreiding van de zaak.

De eerste buitenboordmotoren en accessoires werden aangekocht; hier hoorde natuurlijk ook service en onderhoud bij. Toen dit allemaal goed begon te lopen werd er verder uitgebreid en begon de verkoop van polyesterboten.


Al gauw groeide Jachtwerf Snijders uit tot dè watersportzaak van Zuid-Limburg, waar iedereen naartoe ging voor advies, service, een kop koffie of een snack tijdens het middaguur.

In 1976 werd Harry jr. mede-eigenaar van de zaak en een jaar later verhuisde het bedrijf naar de Beatrixhaven. Hier groeit Tim op en komt hij als vierde generatie in de zaak die hij officieel op 1 januari 2010 overneemt. Sinds 2014 runt Tim het bedrijf.